MISTERMAN
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Frakt og retur

 

Hos Misterman.no er det fri frakt for bestillinger over kr 499,- etter fratrekk av eventuelle rabatter.

For bestillinger under kr 499,- er fraktkostnaden kr 59 ,-.  

Pakker blir sendt med Posten Norge AS.  Små pakker sendes normalt som brevpakke, mens større pakker sendes som servicepakke.

 

Leveransevilkår

Leveringstiden ligger vanligvis mellom 2 og 4 virkedager etter registrert innbetaling. Det tas forbehold om lengre leveringstid i perioder med mye aktivitet hos oss , eller ved eventuelle forsinkelser fra Posten Norge AS .

Brevpakker leveres normalt sett i din postkasse. Hvis det ikke er mulig å levere, feks hvis postkassen din er full, må du hente pakken på postkontoret. Da vil du få henteseddel i postkassen.

Servicepakker leveres til ditt postkontor, og postkontoret sender melding til deg når pakken er klar for henting

Merk at posten returner uavhentede pakker etter 14 dager. Dersom kjøper ikke henter varen(e),  eller nekter å motta disse, vil varene bli returnert til selger for kjøpers regning. Kjøper vil i slike tilfeller bli tilbudt å få ordren sendt pånytt for kjøpers regning, Dersom kjøper da ikke betaler ny frakt, eller ikke ønsker sendingen på nytt , så vil kjøper bli belastet et gebyr på kr 200,- NOK fra det innbetalte beløp, i tillegg til returfrakt kr 59;-  Eventuelt restbeløp blir kreditert kundens kort, kontonummer eller via Klarna , avhengig av betalingsmetode.

 

Retur

Dersom du ber Posten om å returnere varen, samt at du på forhånd melder fra til oss om at du benytter deg av angreretten innen fristen på normalt 14 dager etter at varen er mottatt, skal du bare betale for returkostnaden. Angreretten forutsetter at forseglingen på varer ikke er brutt. Forsegling vil si bestillingens ytteremballasje på pakken slik den sendes i posten, Forbruker betaler selv retur. Det er ikke anledning til å bytte varer pga ønske om annen størrelse, farge, passform eller lignede etter at forseglingen er brutt. Hvis det er feil med leveransen, feks at du har fått en vare som ikke stemmer med det du har bestilt, så dekker vi returkostnad og ny utsendelse. Ta kontakt med kundeservice så hjelper vi deg.

Da Misterman.no selger kroppsnære produkter hvor hygienefaktoren er sentral, så må forseglingen av eventuell vare som som ønskes sendt i retur, være intakt og ubrutt.

Hvis forseglingen på den bestilte varen er brutt, godtas ikke retur. Det henvises til angrerettloven § 22 , direktivet artikkel 16.8 

 

Reklamasjon og angrerett

Alle henvendelser som gjelder angrerett, reklamasjon, skade på varer, eller feil ved leveranse, skal rettes skriftlig per mail til kundeservice via mail post@misterman.no.

Kunderservice er tilgjengelig per mail, eller på telefon 41 54 88 44 mellom kl 09-15 mandag - fredag. 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke